Beauté Pacifique herstelt jouw 'sinaasappelhuid'

Wanneer we gewicht verliezen resulteert dat onvermijdelijk in een 'sinaasappelhuid'. Deze probleemzone situeert zich vaak rond de dijen, billen en het buikgebied.

Klinisch onderzoek toont aan dat het gebruik van de Sculpturing Body Gel voor 80% van de vrouwen met cellulitis het probleem doet verminderen, gemeten met de ultrasound scan. De scan is zo accuraat omdat hij diep in de huid kijkt naar de schade. Beauté Pacifique vangt de problemen op en herstelt van binnen uit zodat de huid opnieuw gezond wordt. Dat zie je uiteraard aan de buitenkant. 3 van de 4 vrouwen die het hebben uitgetest verklaarden de Sculpturing Body Gel als het beste anti-cellulitis product op de markt.

Om dit krachtige product aan te vullen heb je nog een ruime keuze aan Body Lotions, Shower Gels, Shampoos en de Scars&Stripes, de enige anti-striemencrème met gegarandeerd resultaat.

Beauté Pacifique bewijst al jarenlang het enige huidverbeteringsmerk te zijn dat doet wat het belooft. Met een ultrasound scanner worden resultaten getoond die boven verwachting zijn, met herstelde huiden op minder dan 2 weken tijd! Lees meer op de website van www.beautepacifique.be.

Alle producten zijn te verkrijgen in onze shop in Aalter en in Zonhoven, en via de webshop te bestellen. 


Comments